Rezidențial

A perfect spot for People

Vă invităm să descoperiți toate avantajele de care puteți beneficia alegând THE LIGHT HOME. Un complex modern, premium, format din 196 de apartamente, situat în partea central-vestică a Bucureștiului, în apropiere de THE LIGHT OFFICES, pe o suprafață construită de aproximativ 39,815 mp. Alegerea ideală atât pentru persoanele active din mediul corporate, cât și pentru orice trecător captivat de această zonă.

Momentan ne concentrăm pe dezvoltarea segmentului de birouri, urmând ca într-o fază ulterioară să dezvoltăm și zona rezidențială. Revenim curând!

Un cartier rezidențial sofisticat, format din două clădiri cu un iz de resort de lux, departe de zgomotul orașului și cu vedere directă la Parcul Politehnica din fiecare apartament.
Balcoanele spațioase și terasele cu gazon sunt special create pentru a da senzația că te afli ca într-o oază chiar în casa ta.
Comunitatea oferă o gamă de apartamente de 2, 3 și 4 camere, pretabile pentru familii, cupluri și celibatari, dedicate celor cu un stil de viață activ.

Între cele două blocuri, veți beneficia de un bazin de înot acoperit cu o terasă verde, accesibilă locatarilor. Complexul vă va pune la dispoziție un Centru Spa & Fitness cu un design aparte care oferă numeroase servicii pentru rezidenți.
Spațiile de la nivelul parterului sunt amenajate peisajer, acestea sunt 100% pietonale, circulația auto fiind în totalitate direcționată prin subsol.

Vezi detalii apartamente

Fiecare apartament din ansamblu beneficiază de dublă orientare (Parcul Politehnică și Bd. Iuliu Maniu), cu zona de zi amplasată spre Parcul Politehnicii, terase ample, parțial plantate, camere de dimensiuni generoase, precum și acces direct din lift. Bucătariile sunt pozitionate în zona intrării, dar cu legătura directă cu zona de zi. Spațiile și compartimentările sunt concepute flexibil pentru a fi ușor de mobilat.

Dormitoarele matrimoniale sunt dotate cu dressing, băi proprii și o zonă de lounge independente. Fațada dormitoarelor este prevăzută cu lamele verticale exterioare pentru a oferi atât controlul luminii naturale directe, cât și o mai bună intimitate pentru spațiile interioare.
Finisajele interioare sunt alese din gamele de vârf ale producătorilor, apartamentele fiind dotate cu încălzire în pardoseală, răcire prin plafon și aport de aer proaspăt filtrat și tratat.

apartamente 2 camere cu suprafață construită între 100 și 150 mp

apartamente 3 camere cu suprafață construită între 160 și 170 mp

apartamente 4 camere cu suprafață construită între 180 și 190 mp

Facilități

2 apartamente pe fiecare etaj cu intrare din lift
Fitness & Spa
Zone verzi pentru relaxare
Loc de joacă pentru copii
432 locuri de parcare subterane și la suprafață; 2 locuri de parcare pentru fiecare apartament
Finisaje interioare de lux
Terase și gradini cu vegetație naturală

Află mai multe despre noi

Office

The Light One

Echipa de Leasing:

Tina Vîrlan
+40 (0)742 139 900
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Ioana Musat
+40 727 122 022
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Proiect dezvoltat de:

Adresă:


 
Bv. Iuliu Maniu nr. 6R,
Sector 6. București

Social:


Copyright © 2020 PUMAC S.A. All rights reserved.

feedback